maandag, november 15, 2004

Yahoo Toolbar + Anti-Spy !

De Yahoo Toolbar is nog steeds gratis en behalve van een uitstekend werkende pop-up blocker nu tevens voorzien van een ingebouwde anti-spyware functie. Deze spywarescanner werkt bijzonder snel en biedt gedetailleerde informatie over gevonden spyware en adware.

Handig is verder de optie om bookmarks online op te slaan, zodat ze vanaf elke willekeurige computer kunnen worden benaderd. Ideaal voor op zakenreis, vakantie of gewoon wanneer u even vanaf een andere pc iets wilt opzoeken.

Natuurlijk neemt de zoekfunctie bij de Yahoo Toolbar nog steeds een prominente positie in, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te e-mailen vanuit de toolbar. Wel is een account bij Yahoo verplicht om sommige van de meer geavanceerde functies te kunnen gebruiken.

De naadloos in Internet Explorer opgaande Yahoo Toolbar kan volledig worden aangepast aan de eigen wensen en voorkeuren. Zo is het bijvoorbeeld erg eenvoudig om specifieke Yahoo-knoppen (bijvoorbeeld voor het nieuws en het weer) te verwijderen (wel even de toolbar verversen om de wijzigingen te zien!).

Yahoo Toolbar